PRO-SPACER

 

Eibach Pro-Spacer

PRO-SPACER | Afstandsbøsninger

Bredere sporvidde – Bedre stabilitet og mere sportsligt vejgreb

  • Fremstillet af højstyrkealuminiumslegering fra flyindustrien
  • Præcisions fremstillet nav-center, tilpasset din model for perfekt pasning og hjulbalance
  • Styrketestet for alle parameter
  • Overflade behandlet efter den ekstreme DIN EN ISO 9227 norm, for maksimal korrosions beskyttelse
  • Reduceret vægt i forhold til almindelige stål bøsninger
  • Del af “million mile” garanti

For at give din bil den ultimative visuelle såvel som køretekniske oplevelse, har vores ingeniører skabt en komplet produktlinie af Eibachs PRO-SPACERS. Disse er designet for at give bilen et bredere og bedre vejgreb, monteret ganske problemfrit. De passer tillige perfekt sammen med Eibachs sænkningssæt, PRO-KIT & SPORTSLINE. Med de rette PRO-SPACERS monteret, får din bil et mere aggressivt look, hvor hjul og fælge passer perfekt til skærme og linier i bilen. At få justeret din sporvidde på bilen, giver ikke kun bedre udseende, men forbedre og optimere styring og krængning i udpræget grad. PRO-SPACERS er tilgængelige i et stort udvalg af størrelser, fra 5 mm til 45 mm, og alt afhængigt af set-up kan man få hjulene positioneret hvor de giver optimalt effect og udseende. Alle Eibachs Pro-SPACERS kommer med de nødvendige montage og installations dele.

Eibachs PRO-SPACERS er en af markedets bedste og mest kosteffektive metoder til bedre og mere sporty kørsel udelukkende ved hjælp af bolt-on styling til din bil eller SUV.

 

Fjern mellemrummet

Eibach PRO-SPACER ELIMINATE THE GAP

Du opnår det optimale resultat – og forbedret håndtering – ved at forøge sporvidden til yderkanten af dine hjulkasser. Mål mellemrummet fra dæk til skærmkant som vist, og bestil de passende PRO-SPACER, så hjulene kommer ud hvor de høre hjemme.