eibach_b12_pro-kit_titel

B12 Pro-Kit komplet sportsundervogn

B12 PRO-KIT | Performance KompLET For alle, som vil stabilitet og vejgreb. Professional Cornering System PCS Präzises Ansprechverhalten, exzellente Fahrdynamik und hohe Sicherheitsreserven Gleichmäßige...
eibach_b12_sportline_titel

B12 Sportline komplet sportsundervogn

B12 SPORTLINE | Performance Komplet Sportsundervogn   For alle, som vil køre lidt sportspræget hver dag Professional Cornering System Sport PCSS Direktes Ansprechverhalten, gute...
cropped-banner_fb.jpg

Eibach-Kvalitetsprodukter

2014-04-05 10:48:12

Velkommen til Autech!

AUTECH ApS solgt til Avant Denmark A/S.

Kære Kunder
Jeg kan hermed overbringe den spændende nyhed, at jeg har solgt AUTECH ApS til Avant Denmark A/S.
Eibach har gennem mange år været anerkendt, som det vel nok bedste valg, når der skal monteres sænkningsfjedre  på biler. Den tyske producent leverer fjedre til alle former for motorsport, som bl.a Formel 1 og Le Mans, samt til OEM-montering og ikke mindst til eftermarkedet.
Ud over sænkningsfjedre leverer Eibach som bekendt også komplette undervogne med dæmpere og et komplet program af spacers og hjulbolte.
Eibach passer dermed rigtig godt ind i Avant Denmarks sortiment og kundesegment. Ikke mindst efter, at Avant Denmark sidste år startede op med salg af eksklusive fælge. Med købet af AUTECH kan Avant Denmark nu også tilbyde de legendariske fælge fra BBS Wheels.
Der er ikke mange fælgfabrikanter, der gennem så mange år har sat sit præg på bilparken, som det er tilfældet med BBS. Det er blevet til flere tidsløse og ikoniske designs, som ofte har taget udspring i de fælge, der ses på racerbanerne verden over.
Alt i alt tilbyder Avant Denmark nu en række af de mest anerkendte produkter til bilens undervogn.
Fælge fra Vossen, Ferrada, Rohana og BBS. Sænkningsfjedre, komplette undervogne, gevindundervogne og spacers fra Eibach samt låsebolte og møtrikker til fælgsikring fra McGard.
Jeg vil være tilknyttet Avant Denmark som support, så der kan trækkes på min erfaring. På samme måde vil websiderne autech.dk og eibach.dk fremadrettet være en del af Avant Denmark.
Marketingafdelingen hos Avant Denmark er i skrivende stund i fuld gang med at få de mange nye numre oprettet i virksomhedens onlinekatalog og B2B-shop, biludstyr.dk, for på den måde at sikre jer den bedst mulige tilgængelighed.

Med venlig hilsen
Niels Jørgen Iversen